Hakkımızda

Psikoterapi Enstitüsü Derneği 2007 yılında Dr. Tahir Özakkaş öncülüğünde kurulmuş olup derneğin genel merkezi Kocaeli’de bulunmaktadır. Derneğimizin İstanbul Anadolu yakası, Bursa, İzmir, Ankara ve Konya illerinde şubeleri bulunmaktadır. İstanbul Anadolu yakası şubesi 30.01.2017 tarinde bostancı mah. Bağdat cad. İmrençer sitesi No:540/8 kadıköy adresinde kurulmuştur. Derneğimizin amacı; Ülkemizde yeni gelişmekte olan psikoterapi faaliyetlerinin etkinleştirilmesini ve geliştirilmesini sağlamak, bu konuda çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlara destek vermektir.

Dünya genelinde kullanılan geçerliği ve güvenirliği olan psikoterapi ekollerinin ülkemizde yaygınlaşmasını sağlamak, toplum yararına olan faaliyetler ve sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmek öncelikli hedeflerimizdendir.

Psikoterapi alanında hizmet veren ruh sağlığı alanı uzmanlarını ve bu alanda eğitim gören öğrencileri derneğimize üye olmaya bekliyoruz.

saygılarımızla.

Psikoterapi Enstitüsü Derneği İstanbul (Avrupa) Şubesi Yönetim Kurulu.